Proteinpulver – Omvandla från gram till dl

Artikeln innehåller reklamlänkar

0
21502
Proteinpulver - Omvandla gram till deciliter
- Vilken Storlek Affilliate -
RABATTKOD: 50% på Julkort hos Vistaprint

Online omvandlare – Proteinpulver

Hur mycket väger en deciliter proteinpulver? Ett i-landsproblem för kroppsbyggare? Javisst men varför inte lösa en vanlig fråga som skapar långa trådar på tränings-forum runt om på nätet. När man skall mäta upp Proteinpulver så anges mängden man skall ha oftast som “ett mått” eller i vikt. Detta är inget problem så länge man inte tappat bort måttet och/eller inte har en våg. Man rotar i alla kökslådorna och hittar tillslut ett decilitermått! Bra… eller? Hur 17 räknar man ut detta?

Skriv in antal gram proteinpulver och se resultatet i deciliter.

Hur många gram proteinpulver går det på en dl

Här är lösningen. Skriv in hur många gram du skall använda. Då ser du resultatet som dl direkt. Skulle du mot förmodan vilja veta hur många gram ett visst antal deciliter väger så kan du även skriva in denna ruta. Vi har utgått från en känd tillverkare och att 1 deciliter väger 37 gram. Sluta nu läsa och skriv in.


- Annons -
Ny podcast om biodling
   

Omvandla proteinpulver från gram (g) till deciliter (dl)

Vi har använt Whey 80/100 som referens. Variationer kan förekomma.

Gram

Deciliter

Tips: hur du aldrig blir utan proteinpulver hemma

En otrevlig sak är när man ser botten i burken och man inte har en extra hemma. Jag köper alltid två samtidigt. När jag öppnar den sista burken beställer jag två nya. Jag köper från Gymgrossisten ( deras protte-topplista här) och jag får rätt ofta SMS med (faktiskt) bra erbjudanden om man handlar över typ 600 kr. Frakten blir också billigare om man köper mer sällan och större förpackning. På detta sätt har jag alltid skåpet fyllt och oftast till ett bra pris med, speciellt om man beställer mycket och minskar fraktkostnaden. Finns ju roligare saker att göra för pengarna!

Träning på högre nivå brukar innefatta vägning av det man äter i olika form. Vi har också gjort omvandlare för olika matvaror. Tränar du kan detta vara en bra hjälp i de fall du behöver räkna om från gram till deciliter eller omvänt. Se nedan:

Läs mer: Omvandla gram till deciliter – Socker, Mjöl & Smör

- Annons -
Ny podcast om biodling